Testimoniale despre acest studio videochat bucuresti

Cateva marturii facute de modele despre acest studio videochat bucuresti

Am lucrat in trecut ca casier la un hypermarket. Am auzit de la o prietena ca in acest domeniu se poate castiga mai bine. Mi-am propus sa incerc si am apelat la echipa Studio Plus. Ei m-au ajutat cu trainingul si am reusit in scurt timp sa am parte de castiguri destul de multumitoare.

Oana

Model Videochat, Studio Plus

Toate prietenele mele lucrau in acest domeniu, iar eu eram singura care inca nu acceptam acest lucru. Am fost convinsa de una din ele sa incerc pentru ca nu este chiar asa de greu si se poate castiga destul de bine din acest job. Am inceput sceptica, insa dupa cateva luni am reusit sa castig mai mult decat prietena mea 🙂

Larisa

Model Videochat, Studio Plus

Ca model de studio videochat bucuresti reusesc sa ma impart si la munca si acasa. Cei de la acest studio de videochat m-au inteles si m-au ajutat sa imi fac un program flexibil. Sunt divortata si imi cresc singura baiatul, iar acest lucru cu programul flexibil ma ajutat extrem de mult.

Diana

Model Studio, Studio Plus

Lucrez in domeniu fotografiei de cativa ani buni si am acumulta foarte multa experienta. Am reusit sa ma angajaz la StudioPlus acum doi ani si lucrez intr-o echipa profesionista cu adevarat. Echipamentele studio-ului sunt de top si foarte performate, la fel cum este si studio-ul de fotografie. Sunt mandru ca fac parte din echipa StudioPlus.

Marius

Fotograf, Studio Plus

Cei mai buni in domeniu videochat

Cel mai bun videochat bucuresti

Sunt model si lucrez in acest domeniu de sase ani. Am trecut prin multe studiouri de videochat si am petrecut mult timp langa alte modele. Pot sa spun ca acest studio mi-a oferit cele mai bune conditii, am fost inteleasa si am fost rasplatita pentru munca depusa.

Denisa

Model Videochat, Studio Plus

Din cauza unor probleme medicale am fost nevoita sa renunt dupa doi ani la acest job. Echipa Studio Plus a fost foarte intelegatoare si saritoare. Am trecut peste probleme si am reusit sa ma intorc la ei pentru ca aici m-am simtit cu adevarat apreciata si protejata.

Georgiana

Model Videochat, Studio Plus

Pot spune ca sunt foarte multumita de echipa Studio Plus. Este o echipa profesionista bine organizata care te poate ajuta oricand ai nevoie. Am avut incredere in ei si am pus in practica ce am invatat de la echipa lor de training. Asa am reusit sa trec peste inhibitii si sa pot avea venituri semnificative in fiecare luna.

Luiza

Model Studio, Studio Plus

Fotografii profesionale pentru videochat extrem de rapide si de calitate cu ajutorul carora am reusit sa am conturi de top. Studio Plus a fost si este alegerea cea mai buna a mea de pana acum. Am reusit sa imi fac ce mi-am propus in scurt timp, iar acum ma bucur pe deplin de „roadele” succesului meu. Stima si respecte pentru echipa StudioPlus.

Elena

Fotograf, Studio Plus

Contacteaza-ne

6 + 13 =

Unde ne gasesti

Suntem Aici

Aici este locatia noastra.