Plata la timp

O problema cu multe studiouri videochat din Bucuresti dar si din tara este legata de plata modelelor. Plata modelelor a fost si este facuta la timp. Studio Plus este un studio videochat care face plata la timp.

Vrei sa eviti problema platii la timp? Aplica pentru un job la noi si scapa de problema.

Plata la timp studio videochat
Posibilitate cazare

Posibilitate cazare

Oferim modelelor din provincie dar si cele care vor sa fie independente posibilitatea de cazare. Multe modele au aceasta problema legata de cazare in Bucuresti, Studio plus te poate ajuta si iti poate oferii posibilitatea de cazare in cadrul locatiilor special amenajate in acest scop.

Daca vrei sa lucrezi in domeniu videochat si iti dorescti cazare nu ezita si aplica pentru un job la noi.

Bonusuri si premii

Sistemul nostru de bonusare si de premiere este printre cel mai bun din acest domeniu al videochatului. Am aprofundat si am modificat acest sistem de bonusare dealungul aniilor petrecuti in domeniu videochat astfel incat modele noastre sunt printe cele mai multumite modele de videochat.

Vrei sa ai parte de cele mai bune bonusari si premii?

Bonusuri si premii
Calitatea imaginii

Calitatea imaginii

Avem cea mai buna calitate a imaginii datorita modelelor noi de webcam. Asa cum tehnologia a avansat si cum cerintele site-urilor de profil videochat cer o calitate a imaginii buna, ne-am dotat cu camere performate pentru a asigura calitatea necesara cerintelor lor. O calitate a imaginii asigura un rating bun pentru contul modelului de videochat. De aceea suntem un studio videochat care asigura aceasta calitate.

Daca vrei performanta si calitate nu ezista si aplica pentru un job la noi.

Calitatea sunetului

Asa cum o calitate a imaginii este necesara, asa este necesar si un sunet perfomant si clar. Acesta se datoreaza webcam-urilor noi detinute de studio-ul nostru de videochat. O calitate buna a sunetului aduce un plus ratingului contului detinut de un model de videochat.

Te-ai satura de un sunet distorsionat? Vrei ca membrii tai sa te aud clar si bine? Aplica pentru un job la noi.

Calitatea sunetului
Studio foto propriu

Studio foto propriu

Detinem un studio foto profesional cu ajutorul caruia vom putea realiza cele mai bune fotografii de profil si cele mai bune teasere. Cu aceste poze si teasere profilul ta va fi unul de top. Ratingul tau va creste si membrii tai se vor inmultii. Membrii mai multi si rating mare iti vor aduce castiguri esentiale. Editare pozelor si teaserelor va fi facut de echipa noastra de fotografi pentru ca confidentialitatea pozelor si teaserelor tale sa fie in siguranta.

Daca vrei sa ai poze de profil profesionale si teasere cu care poti atrage potentiale membri aplica pentru un job la noi.

Ingrijire personala

Modelele noastre au parte de o ingrijire personala la saloanele alese de ele. Avem grija de modelele noaste si vrem ca ele sa arate cel mai bine in fata camerei. Un aspect placut si ingrijit in fata camerei atrage membrii si traficul tau pe cont va creste. Noi iti vom asigura taote cheltuielite necesare pentru ca tu sa poti creste.

Vrei sa scapi de o cheltuiala in plus si sa faci bani in acelas timp? Aplica pentru un job la noi.

Ingrijire personala
Training personal

Training personal

Studio Plus isi asigura un training individual in primele luni de la angajare. Totul depinde de tine cat de repede vei acumula informatiile echipei noastre de training. Modele noastre care au urmat toti pasi si care au fost atente au reusit sa parcurga aceasta etapa de pregatire, iar acum se bucura de castiguri semnificative.

Aproape toate modelele noastre care au facut training la noi sunt in top. Fi si tu una din ele.

Vacante

Va veni si vremea cand vei avea parte de vacante de neuitat. Modelele noastre de top se bucura de o vacanta pe an platita integral de studio-ul nostru. Daca iti place sa te distrezi la malul marii sau de un aer curat de munte, cu ajutorul nostru poti ajunge un model de top, iar noi te vom rasplati pe langa alte lucruri cu o vacanta bine venita numai pentru tine.

Daca esti muncitoare si vrei cu adevarat sa ajungi un model de top, noi te vom rasplati.

Vacante
Contacteaza-ne

5 + 3 =

Unde ne gasesti

Suntem Aici

Aici este locatia noastra.